Tuesday, 29 March 2011

Lihat Kod

Ada sesiapa yang menemui AHH, WOO, BRR, YAA dan SIP? :)

Misteri di sebalik kod Da Vinci :)

12 comments:

MgtBobber said...

Bro.. apa yang kau merepek ni??

frightrice said...

Sori la if i sounded merepek, just buy urself a Coke.

afzarizal said...

apekah?

blurguyz79 said...

bukan aku jer rupanya kurang faham,hahaha.

iaryylr said...

Oooo peraduan coca-cola 125 tahun tu! tentu ada yang bro dah dapat atau bakal dapat...., minum coke 125 tahun ,check kod pada penutup atau can tab tu..

frightrice said...

MgtBobber, afzarizal, blurguyz79, iaryylr, sampai laa kehari ni asyik WP jer memanjang, pedap dah aku! :)

AHH - Percutian ke World of Coca-Cola, USA
WOO - Percutian ke Resorts World™ Sentosa, Singapura
BRR - Peti Sejuk Mini Coke
YAA - Pas Taman Tema
SIP - Set Perayaan Coke
WP - Malas aku nak tulis menda ni :)

iaryylr said...

saya pun sama, nak kembung perut minum coke, nie rasanya peluang lebih pada botol pet, lepas ini nak suruh bini ke bapak atau mak pilihkan pulak... ha ha ha!

frightrice said...

iaryylr, lepas ni bole la sponser setengah dozen botol pet utk siapa2 yg ada buat makan2/party kat rumah. tak larat dah minum banyak sgt WP :)

MgtBobber said...

Liht kod ini plak.. HH TG MG SG MSG KL JG.. kehkeh!!

frightrice said...

MgtBobber, ini dah macam Da Vinci code, code botologist :)

MgtBobber said...

Memang.. Ni kod untuk Botological je! hahaa! Tambah satu lagi..DSGX!! hehe..

frightrice said...

Betul bro, Da Botol Code :)