Wednesday, 24 March 2010

IBC Root Beer since 1919

Botol embossed cun ini saya baru beli di Carrefour Express dengan harga RM6.95. Design botol ni memang ol skool (IBC BOTTLES MEMORIES). Rasanya memang sedap tapi harganya agak tinggi dari minuman soda biasa. Tapi sekurangnya sambil minum tu boleh jugak belek2 botol :)

2 comments:

iaryylr said...

Bro, Saya pun ada beli satu di tesco klang, edisi terhad ke?

frightrice said...

Hi bro, ini edisi biasa jer, kalau nak simpan buat deco bole la, kalau nak jual dalam seposen dua posen boleh dapat kot, haha.