Wednesday, 17 March 2010

Coca-Cola labur RM1 bilion

Pengurus besar Coca-Cola Bottling (M) Sdn. Bhd. Vamsi Mohan V. Thati (kiri) memberi penerangan kepada Najib Tun Razak mengenai replika kilang Coca-Cola sambil diperhatikan oleh Mohamad Hasan dan Glenn Jordan (dua dari kiri) Majlis Pecah Tanah Kilang Pembotolan Coca-Cola di Bandar Enstek, semalam. - Utusan

5 comments:

~zulkis~ said...

Salam geng,

Aku keje dgn Bandar Enstek, yer memang semalam upacara pecah tanah. Negotiation dengan big company tu dah lama cuma kami tak boleh expose to public. Anyway jengok2 ler blog aku ada sikit2 barang nak jual. hehe

frightrice said...

Salam bro, semalam punya event Coke takde bagi apa2 souvenir ke?

Saya tengok safety helmet warna merah yg our PM pakai OK jugak, siap ada logo Coca-Cola, hehe.

~zulkis~ said...

hehe bro takde la, aku cuma dapat minum air coke malaysia dalam freezer jer.. tu pun 2 tin aja. Kalau ko nak ada bunting/signage still ada lagi sepanjang jalan tapi designnya nothing special la.

Aku pun geram gak dengan safety helmet tu.

frightrice said...

takpe bro, kita tunggu masa opening 2011 nanti. mcmlah aku kena invite :)

Helmet tu Najib bawak balik kot, hehe.

Blogger said...

Do you love Coca-Cola or Pepsi?
PARTICIPATE IN THE POLL and you could win a prepaid VISA gift card!